Η Εταιρία

Alounet
Alounet

Η εταιρεία Alounet δραστηριοποιείται στο χώρο του αλουμινίου τα τελευταία 30 χρόνια. Με σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό κατασκευάζουμε τα κουφώματα σας επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων πρώτων υλών εξασφαλίζοντας άψογη λειτουργιά, τέλειο φινίρισμα ,στεγανότητα και αισθητική.
Η Alounet βρίσκεται κοντά σας κατά την διαδικασία επιλογής των κουφωμάτων σας προσφέροντας τεχνογνωσία αλλά και μετά την ολοκλήρωση του έργου (after sales service) καθόλη την διάρκεια ζωής των κουφωμάτων σας . Η εταιρεία μας έχει φέρει σε πέρας πλήθος και ποικιλία έργων σε ότι άφορα το μέγεθος και τον βαθμό δυσκολίας.
Έχει δοκιμαστεί και επιτύχει τα καλυτέρα των αποτελεσμάτων κατασκευάζοντας έργα συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους οίκους γεγονός που αποτελεί εχέγγυο του υψηλού επίπεδου τεχνογνωσίας της. Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο των κουφωματων και εκπαιδεύεται.  H Alounet είναι κάτοχος του FPC (σύστημα έλεγχου παράγωγης)  και τα προιόντα της συνοδεύονται με ολα τα πιστοποιητικά που διασφαλίζουν την ποιότητα και την αντοχή  . Aπό τις αρχές του 2010 τα κουφώματα της Αlounet φέρουν σήμανση CE  όπως ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει εκθεσιακούς χώρους οπού παρουσιάζονται τα προϊόντα της .Έμπειροι συνεργάτες μας είναι πρόθυμοι να σας προτείνουν λύσεις που καλύπτουν κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Επιλεξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων .